Till senaste kommentaren

Var kan jag köpa er Bara Yoghurt?

Hej! Jag älskar era yoghurt bara bär utan socker och tillsatser men hittar de knappt längre, speciellt de med mango och passion. Vad är det som händer? Håller dom på att försvinna eller? 🙁
Aleksandra

Kommentarer

 • Hej Aleksandra,

  Tack för att du skriver till oss - och vad roligt att du tycker om våra produkter! Vi har i dagsläget tre smaker av vår Bara Yoghurt och det finns idag inga planer på att ta bort någon av dessa från vårt sortiment.

  Vi levererar dessa till de flesta stora matbutikskedjorna som vill köpa in den från oss. Jag kan tyvärr inte se exakt vilka butiker som har denna produkt inne just nu. Då det är främst ICA som köper våra produkter så skulle jag rekommendera dig att leta i större ICA-butiker, så som Kvantum eller Maxi. Jag skulle också rekommendera att höra med mejeriansvarig i den butik som du vill handla i och fråga om de planerar att ta in produkten.

  Önskar dig en fin dag!

  Vänligen,
  Daniel
 • Tack!
  Jag har kollat på ica Maxi och där har de minskat antalet, ica supermarket har sagt att det är
  För lite personer som köper vilket gör att det kommer inte köpa in mer.. så jag börjar bli orolig.. jag har inte hittat mango& passion på hur länge som helst heller. Men som sagt jag hoppas ni fortsätter med dom då ni är den enda företaget som inte har något sötningsmedel eller socker tillsatt.
  tack i alla fall!
  Aleksandra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.