Svårt att öppna mjölkpaket

Jag har problem med att öppna mjölkpaketen, dom är så hårt limmade att när jag väl får upp den är det ofta att pipen fläks upp och orsakar dropp när man häller upp.
Peter

Kommentarer

 • Hej Peter!

  Tack för ditt meddelande! Beklagar att förpackningen orsakar problem för dig! Jag rapporterar det vidare till produktion då det inte är ett känt problem, men ett råd är att vika fliken maximalt bakåt innan du viker fram pipen. Det ska underlätta.

  Vänliga hälsningar,
  Elin
  Elin
 • Hej! Tack för svar, men tro mig jag viker verkligen maximalt bakåt, trots det är det oftast mycket svårt att öppna förpackningen utan att skada ”pipen”.
  Peter Atteson
 • Jag instämmer helt med Peter i förra inlägget problemet med att försöka öppna mjölkpaketen. Det är helt omöjligt för
  de är så hårt limmade att när jag väl får upp den är det ofta att pipen fläks upp och orsakar spillnär man häller upp. Jag måste hälla över mjölken i en bringare för mjölken rinner överallt utom där den ska. Svaret ni gav honom om att man ska vika upp flikarna långt bak det vet vi ju alla. Den här sortens förpackning har ju funnits i så många år så det är ingen nyhet för någon. Jag har köpt Latte del Barista i flera år men de senaste förpackningarna har varit totalt hopplösa att öppna. Något är ju helt klart fel!

  Eva
 • Hej Eva!

  Tack för ditt meddelande! Jag beklagar verkligen att ni upplever problem med våra förpackningar. Vi tar detta med oss och undersöker vad detta kan bero på och om någon åtgärd krävs.

  Önskar dig en fortsatt fin dag!
  Mvh,
  Elin
  Elin
 • Jag har samma problem med era 1.5 liters mjölk. Varför kan ni inte sätta en skruvkork på dessa som ni har på de andra förpackningarna?
  Klas-Göran Svensson
 • Hej Klas-Göran,

  Tack för ditt meddelande!

  Vi har tagit bort plastkorken på förpackningarna som en åtgärd för att spara in på mängden plast i våra förpackningen, men jag för vidare ditt önskemål internt till vår av delning ständigt arbetar för att utveckla våra produkter och förpackningar.

  Mvh,
  Elin
  Elin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.